Lelökte a padlásról, majd még ütötte, verte, fojtogatta is élettársát a férfi Rákospalotán

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az életvédelmi nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be azt a bűnügyet, amelyben egy férfi végezni akart élettársával a felé fennálló tartozása miatt - írja a police.hu. 

A 66 éves L. Lajos Tibor 2016. március 2-án a déli órákban felcsalta élettársát a közös rákospalotai lakásuk padlásfeljárójára, majd lelökte onnan. A nő az eséstől olyan súlyosan megsérült, hogy mozgásképtelenné vált.  L. Lajos Tibor húsz perc elteltével visszament az élettársához, majd miután látta, hogy életben van, egy párnával fojtogatni, majd egy bottal ütni kezdte a földön fekvő, vérző, magatehetetlen nőt. 

A nő segélykiáltásaira a házhoz érkező szomszédokat látva, a férfi elmenekült a helyszínről. L. Lajos Tibort az ellene kiadott elfogatóparancs alapján 2016. március 31-én fogták el a rákospalotai rendőrök. 

A nyomozás során a nő elmondta, hogy L. Lajos Tibor az évek folyamán rendszeresen kért tőle kölcsön pénzt, összesen három millió forint tartozást felhalmozva. A férfi ígérete volt, hogy 2016. március 2-án visszafizeti a tartozást, azonban az összeg megfizetése helyett élettársát próbálta megölni. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek