A bódult vezetőket és a biciklistákat is fokozottan ellenőrzik augusztusig

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az ittas vezetőkre és a biciklistákra is fokozottan figyel a rendőrség április 1-től akár július 31-éig is, ha úgy ítélik meg, hogy szükséges. A fokozott ellenőrzést az országos rendőrfőkapitány rendelte el, ami azt jelenti, hogy nem csak a kerületben, de bárhol máshol is számíthatunk nagyobb figyelemre. Ha tehát a szabály önmagában nem rettentene el valakit, talán a rendőrségi figyelmeztetés meggyőzi a betartásáról.

A rendőrség célja, mint írják, az illegális migrációval kapcsolatos rendőri feladatok végrehajtása (ezt bővebben nem fejtik ki, nem is teljesen világos, hogy kerül ide), a lakosság biztonságérzetének javítása, a közbiztonság megszilárdítása, valamint a közterületen elkövetett bűncselekmények és szabálysértések visszaszorítása. A rendőrségi közleményben szerepel még, hogy a biztonsági eszközök előírás szerinti használatát is ellenőrizhetik.

Rövidesen írni fogunk arról, hogy a biciklisták egészen pontosan mit, illetve mit nem engedhetnek meg maguknak az utakon. Gyertek majd vissza, olvassátok azt is!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?