Ételdoboz létesítése,önkéntes ellenőrző, felügyelő, segítő csoportba jelentkezők keresése.

Szerző:
Szecsődi Lászlóné
2018.11.30. p., 22.28

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Re-Formáló civil szervezet (a FACEBOOK-on megtalálható) ételdobozok kihelyezésével és folyamatos feltöltésével segíti élelemhez jutni a rászoruló embereket, akiknek nem jut élelemre pénzük a kifizetett rezsik után. Ebben a kerületben mi vállaltuk fel megszervezni és működtetni ezt a csoportot. Ehhez várjuk 12-15 fő önkéntes jelentkezését, akik feladata az előre megbeszélt időrend szerint a doboz felügyelete, ellenőrzése, a használati szabályok betartatása.                                                                        Az étedoboz napi feltöltéséhez várjuk azon  élelmiszerboltok, pékségek, zöldségesek vezetőinek felajánlását, akik hajlandók átadni a Re-Formáló ÖNKÉNTESEinek napi fogyasztható maradékukat, hogy ők csomagolják és a dobozba elhelyezzék a rászorulóknak azokat a termékeket.                             

         Elképzelésünk szerint a szervezet demójában feltüntetni kivánjuk a felajánló cégek nevét és címét, hogy mások is megismerjék a példamutató boltokat.                                          A dobozokba betöltött élelmiszerek fogyaszthatóságáért a Re-Formáló civil szervezet önkéntesein keresztül vállalja a felelősséget.

+36 (70) 4911108
Mobil
Mit szólsz hozzá?
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek