Jövő hét elején módosított útvonalon jár a 124-es busz

Oszd meg másokkal!

Desktop
Javítják az utat
Javítják az utat

Az Esthajnal utca 32. szám előtt történt útbeszakadás javítása miatt a 124-es busz augusztus 15-én (kedden) 8 órától augusztus 16-án (szerdán) az utolsó járatindulásig módosított útvonalon jár – jelezte a BKK.

A munkák ideje alatt a 124-es Rákospalota, Bogáncs utca felé a Károlyi Sándor úton a Közvágóhíd utca kereszteződéséig a menetrend szerinti, majd a Károlyi Sándor út–Szántóföld utca módosított útvonalon halad és nem érinti a Közvágóhíd tér, az Esthajnal utca, a Vághó Ferenc utca és a Szántóföld utca megállót. A buszok ideiglenesen a 225-ös és a 950-es autóbusz Árokhát utca, Székely Elek út és Mélyfúró utca megállójában, valamint a Szántóföld utcában az Esthajnal utca kereszteződése előtt állnak meg.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek