Rákospalotai Szentháromság-templom (Kistemplom)

1151 Budapest, Kossuth u. 39-41. | +36-1-307-6315/Főplébánia, +36-20-357-4229/Főplébánia | http://rakospalotaifoplebania.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A rákospalotai Széchenyi tér közepén, szabad térségen, fákkal körülvéve áll a Magyarok Nagyasszonya tiszteletére szentelt neoromán stílusú főplébánia templom. A Főplébániához tartozik a Kossuth Lajos utcában, a lakótelep panelházai között megbúvó kis barokk templom, amely Palota középkori egyházát rejti magában. A templom a Szentháromság tiszteletére van felszentelve.

Nyitvatartás:

Szentmise vasárnaponként:

  • Római katolikus: 7:30 órakor
  • Görög katolikus: 8:45 órakor

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-307-6315/Főplébánia, +36-20-357-4229/Főplébánia
Email:rpfoplebania@mail.datanet.hu
Honlap:http://rakospalotaifoplebania.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek