Roland HajStudio - Veresegyház

2112 Veresegyház, Viczián u. 32. | +36-30-256-4688 | http://fodraszat5.webnode.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Fodrász munkája: A fodrászok megtervezik a vendég arcának, egyéniségének, ízlés világának legmegfelelőbb frizuráját. Céljuk a változatosság, különlegesség, finom kidolgozás. A vendég hajának megfelelő termékek használata.

Hajfestés: Ennek célja a külső és a hajszín megváltoztatása vagy az őszülés eltakarása.

Dauer: Szép egyenletes göndör frizurát tudunk készíteni, ez olyan vendégeknek jó, akik szeretnének göndör hajat vagy nagyon lelapuló hajuk van, és nem tudnak mit kezdeni vele.

Tartós hajkiegyenesítés: Hő hatásával hajszerkezetbe keratint juttatunk, ezzel megkeményítjük a hajban lévő hidakat, 3-4 hónapig tartós egyenességet és simaságot biztosítunk.

Hajhosszabítás: azoknak javaslom, akiknek esetleg elégett a haja vagy egyáltalán nem lehet helyrehozni és gyorsan hosszú hajat szeretnének.

Hajvágás: A haj egészségét megőrizve kb. 3 havonta ajánlott egy frissítő hajvágás. Ez idő alatt a haj elveszti formáját, tartását, egészségét. A hajvágás azoknak ajánlott, akik szeretnének maguknak egy új frizurát vagy szeretnék megőrizni hajuk egészségét. Konty: Esküvőkre, ballagásra, estélyekre és más alkalomhoz illő frizurát lehet készíteni. Észrevehető és elegáns külsőt ad.

Fodrász bemutató: A fodrászbemutató bemutatja a mesterek vagy kezdők tehetségét, tudását, ízlését, kreativitását. Itt megmutatkozik a holnap trendje is.

Köszönöm a figyelmet, várom jelentkezésetek: 06 30 2564688 Bálint Roland fodrász

Nyitvatartás:

További információk:

Parkolási megjegyzés:-
Utalványok, kártyák: Erzsébet-utalvány, SZÉP-kártya
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Bálint Roland
Telefon:+36-30-256-4688
Email:imroli.br@gmail.com
Honlap:http://fodraszat5.webnode.hu
Facebook:https://www.facebook.com/fodrasz.veresegyhaz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek