Eredics Nikolett kozmetikus

1152 Budapest, Rákos út 62. | +36-20-282-6887 | https://beautytherapist.webnode.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Eredics Nikolett vagyok, kozmetikusként dolgozom Budapesten!

Köszönöm, hogy megtisztel figyelmével és megengedi, hogy pár mondatban elmondjam miért is érdemes és fontos több időt szánni magunkra!

Napjainkra a nőkkel szembeni elvárás már nem csupán a gyermeknevelésre és a háztartás vezetésére terjed ki.

Olyan társadalmi berendezkedést és elvárásokat alakítottunk ki magunknak, melyben kemény szabályok szerint kell játszanunk és fennmaradnunk nekünk Nőknek is

Számtalan helyen kell bizonyítanunk rátermettségünket, mely valljuk be őszintén, megviseli testünket, lelkünket, közvetlen környezetünket

Ez a fajta fokozott igénybevétel felborítja testi-lelki egyensúlyunkat és az ilyfajta diszharmóniának sajnos elkerülhetetlenül áldozatul esünk. Megviselt lesz a kinézetünk, élettelen színű lesz bőrünk és soha nem látott gyorsasággal mélyülnek ráncaink.

Nekünk Nőknek ezért egyre fontosabbá válik, hogy szervezetünknek elegendő időt és minőségi megújulást tudjunk biztosítani.

Hivatásom célkitűzése, hogy segítséget nyújtsak ebben Önnek, aki hajlandó csupán egy kis időre magát előtérbe helyezni, hogy aztán másnap mindent újult erővel, megszépülve tudjon kezdeni!

Olvass tovább: https://beautytherapist.webnode.hu

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 14.00
Kedd13.00 – 19.00
Szerda08.00 – 14.00
Csütörtök10.00 – 19.00
Péntek08.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek