Újpalotai Összevont Óvoda

1157 Budapest, Árendás köz 4. | +36-1-418-2425

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodáink a lakótelep parkokkal körülvett részén helyezkednek el. Mottónk: „ A nevelés alapja a szeretet, a tudás eszköze.” Valljuk, hogy óvodáskorú gyermekeket nevelni csak meleg, biztonságot adó légkörben, humánus, tudományosan megalapozott módszerekkel érdemes.  Másságunkat az itt dolgozó felnőttek lelkes közössége garantálja, akik sohasem elégedettek a jelen állapottal, mindig jobbat keresnek. Nevelési programunk a szeretetre, tiszteletre, bizalomra épül, mely megillet mindenkit a nevelés folyamatában: gyermeket, szülőt, pedagógust egyaránt. A gyermekekhez, mint egyedi, szociális lényekhez – az életkori sajátosságok, képességek, szokások, érésbeli különbségek és a családok értékrendjének sokfélesége valamint az egyéni szükségletek, különbségek ismeretében – közeledünk.

XV. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-418-2425
Email:hartyanovi@freemail.hu, hartyan.ovoda@freemail.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek