Kontyfa Középiskola, Szakiskola és Általános Iskola

1156 Budapest, Kontyfa u. 5. | +36-1-418-3280 | http://www.kontyfa.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Intézményünkben általános iskolai, gimnáziumi és kimenő rendszerben szakközép iskolai osztályok vannak. Az induló osztályunk a 4 évfolyamos gimnáziumi kerettantervre épül.

Minden tanulónk és érdeklődők számára nyitott az ECL nyelvvizsgahely. Iskolánk tanulóit a XV. kerületi önkormányzat anyagilag támogatja a középfokú nyelvvizsga megszerzésében. Az iskola igény szerint nyelvvizsga előkészítőt szervez.  A gimnázium minden tanított tantárgyból biztosítja az emelt szintű érettségi felkészülést.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-418-3280
Email:kontyfa@kontyfa.hu
Honlap:http://www.kontyfa.hu
Facebook:https://www.facebook.com/kontyfa
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek